Mill shop - näin asioit kanssamme

Palvelujemme tilaus-, toimitus- ja maksuehdot

1. Yleistä

My Marketing Mill on Spin off Mill Ky:n (y-tunnus 2757171-9) rekisteröity aputoiminimi. Tarjoamme asiakkaillemme palveluja ja palvelutuotteita markkinointiin liittyen. Monia palvelujamme voidaan tilata myös suoraan verkkokaupastamme MILL SHOPista. Tilaamalla palvelun verkkokaupastamme, sähköpostitse, puhelimitse tai henkilökohtaisesti, asiakas hyväksyy tässä kuvatut periaatteet ja ehdot. 

Palvelumme ovat tyypillisesti sähköisiä (ns. virtuaalisia tuotteita) ja niiden toimitus tapahtuu yleensä digitaalisesti, tarkoituksenmukaista kanavaa tai tapaa käyttäen. Jotkut palvelumme ovat fyysisiä tuotteita, kuten printatut esitteet tai palveluja, kuten ohjaus sisällöntuotantoon. Asiakkaan on suositeltavaa tutustua huolellisesti palveluihimme näillä sivuilla ennen tilauksen tekemistä.

Nämä ehdot ovat voimassa toistaiseksi. Voimme muuttaa ehtoja ilman eri ilmoitusta. Toimitettavan palvelun luonteesta riippuen näiden ehtojen lisäksi toisijaisesti sovelletaan IT-alan yleisissä sopimusehdoissa esitettyjä periaatteita, ks. http://www.it-ehdot.fi/tutustu-ehtoihin. 

2. Tilaaminen

Asiakas voi tilata palveluitamme ottamalla meihin yhteyttä esimerkiksi sähköpostitse tai puhelimitse tai tekemällä tilauksen verkkokaupastamme MILL SHOPista. Suosittelemme aina olemaan meihin yhteydessä ennen tilauksen tekemistä verkkokaupasta, jotta voidaan varmistua palvelun sopivuudesta. MILL SHOP on samalla asiakashallintajärjestelmämme, joten tilaukset kirjataan aina sitä kautta järjestelmäämme, joko asiakkaan tekemänä tilauksena tai ylläpidon toimesta.

Jos asiakas rekisteröityy tilauksen yhteydessä, hän saa sähköpostiinsa käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla pääsee tarkastelemaan tilauksiaan sekä omia tietojaan 'Omat sivut'-osoissamme. Tilaus on mahdollista tehdä myös ns. vierailijana, jolloin tilaajan on annettava riittävät tiedot laskutusta varten, mutta tilaajan henkilötietoja ei rekisteröidä MILL SHOPin järjestelmään. Henkilötietojen käsittelyä on kuvattu artikkelissamme WWW-sivujemme käyttöehdot ja henkilötietojen käsittely.

Tuotamme myös räätälöityjä palveluja ja palvelutarjontamme on laajempi kuin MILL SHOPissa kuvatut tuotekortit. Jos mikään tuotekortti tai niiden yhdistelmä ei tunnu sopivalta, kannattaa olla yhteydessä, mielellään sähköpostitse.

Vahvistamme tilauksen sähköpostitse ennen palvelun aloittamista. Mahdollisista erityisehdoista sovitaan kirjallisesti tilauksen yhteydessä.

3. Toimitus

Kun tuotteen tai palvelun tilaus on vahvistettu, eikä asiakas ole perunut tilausta, aloitetaan toimitus. Toimitustapa vaihtelee tuotteittain ja on kuvattu tuotekorteissa. Toimitustavasta voidaan myös sopia erikseen. 

Emme normaalisti peri toimituskuluja, mikäli tuote toimitetaan digitaalisessa muodossa. Jos toimituskuluja kuitenkin peritään, siitä kerrotaan asiakkaalle etukäteen. Fyysisten tuotteiden toimituksesta perimme lähetyskulut sekä matkustamista edellyttävien palveluiden osalta matkakulut etukäteen sovittavalla tavalla. Näistä informoidaan asiakasta sähköpostitse tai vastaavalla tavalla tilauksen yhteydessä. 

Kun tuote tai palvelu on toimitettu, asiakkaan tulee hyväksyä toimitus tai tehdä tarvittavat huomautukset tai kirjallinen reklamaatio. Mikäli asiakas ei ole esittänyt huomautuksia seitsemän (7) päivän kuluessa toimituksesta, tilaus katsotaan toimitetun hyväksytysti ja lasku tulee maksaa maksuehtojen mukaisesti. 

4. Laskutus ja maksaminen

Tilaukset maksetaan yleensä yhdessä erässä sen jälkeen, kun palvelu on toimitettu asiakkaalle. Maksusta voidaan myös sopia erillinen maksuaikataulu, jonka vahvistamme ennen tilauksen tekoa sähköpostitse asiakkaalle. Asiakas voi tulostaa maksamista varten itselleen laskulomakkeen verkkokauppamme kautta, tai me voimme tehdä sen asiakkaan puolesta ja lähettää laskun sähköpostitse. Lähetämme laskun kirjepostina erillisestä pyynnöstä veloituksetta. Voimme myös edellyttää erikseen sovittavaa ennakkomaksua ennen työn aloitusta.  

Palvelintilaan ja sen ylläpitoon liittyvät vuosimaksut laskutetaan ja tulee olla maksettu kuitenkin aina ennen uuden sopimuskauden alkua. Mikäli laskua ei makseta, sivusto ja sähköpostitilit voidaan asettaa offline-tilaan ja niiden uudelleen avaamisesta periä erillinen maksu.

Maksuehtomme on 14 pv netto. Emme peri laskutuslisää. Huomatusmaksu on 5 € ja viivekorko korkolain mukaan. Palveluidemme tilaushetkellä voimassaolevat hinnat tulee tarkistaa MILL SHOPista tilauksen yhteydessä. Arvonlisäveron 24% osuus on eritelty tuotekortilla.

5. Reklamaatiot

Mikäli asiakas havaitsee tuotteessa tai palvelussamme oleellisen, tuotteen tai palvelun käyttöön heikentävästi vaikuttavan virheen, hänen tulee olla meihin viipymättä yhteydessä. Ensisijainen ratkaisutapa on virheen korjaaminen mutta mikäli se ei ole mahdollista, pyrimme ratkaisemaan asian neuvottelemalla. 

6. Yhteydenotot

Pyydämme yhteydenottoja ensisijaisesti sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Tags:
© 2016-2019 My Marketing Mill - All Rights Reserved
My Marketing Mill on Spin off Mill Ky:n aputoiminimi, y-tunnus 2757171-9. Alv rek.
Käytämme sivustollamme evästeitä tuottaaksemme sinulle paremman käyttökokemuksen sekä tilastointia, markkinoinnin kohdentamista ja palvelujemme kehittämistä varten. Jatkamalla sivujemme käyttöä hyväksyt evästeet ja sivujemme käyttöehdot, ks. lisätietoa.