Näin toimimme

Sopimusasiakkaana saat parhaan palvelun

Enemmän palveluja!

Luomme sopimusasiakkaillemme käyttäjätilin. Sisäänkirjautumalla MILL SHOPIn näet enemmän tuotteita. Näet räätälöidympiä ja enemmän lisäarvoa tuottavia palvelujamme.

Ylläpitosopimuksella alkuun!

Sopimusasiakkuus edellyttää, että yrityksenne tai organisaationne kotisivut ovat meidän ylläpidettävänä vuosisopimuksella. Ylläpidämme Joomla!-julkaisujärjestelmällä tehtyjä sivustoja.

Edullisemmat hinnat!

Sopimusasiakkaanamme näet sisäänkirjautumisen jälkeen MILL SHOPissa edullisemmat sopimushinnat palveluissamme. Saat myös muita joustavammat maksuehdot laskuillesi.

Yritys on kokonaisuus, josta viestintä muodostaa kuvan.

Asiakkaat ovat täällä

YRITYSKUVA - Tiedosta, että yritykselläsi on yrityskuva

Yrityksellä on yrityskuva, olipa se suunniteltu tai ei. Yrityskuva on nimittäin ihmisten, asiakkaidesi ja yhteistyökumppaneidesi mielessä. Mielikuva yrityksestänne muodostuu monista eri tekijöistä. Niihin voi ja pitääkin vaikuttaa.

Ensimmäinen kuva yrityksestä syntyy nykyään usein verkossa. Tällöin on vain hetki aikaa luoda hyvä ensivaikutelma ja herättää kiinnostus. Me autamme tässä. Pohjaksi tarvitaan suunnitelma, jolla yrityskuvaa kehitetään ja ohjataan haluttuun suuntaan pitkäjänteisesti. Yrityskuva on investointi vuosiksi tai vuosikymmeniksi.

Hyvä yrityskuva on kiinnostava ja erottuva. Se herättää luottamusta ja tukee yrityksenne tavoitteiden saavuttamista. Hyvän yrityskuvan ansiosta asiakkaiden mielikuvat yrityksestänne eivät synny kuulopuheiden perusteella. Vahva yrityskuva on myös parasta maineenhallintaa. 

www-sivut

KOTISIVUT - yrityksesi palvelupiste avoinna 24/7

Kotisivut ovat yrityksenne näyteikkuna ja palvelupiste, joka on avoinna 24/7. Sivuilla käy paljon kiinnostuneita tutustumassa palveluihinne. Ensivaikutelma on tärkeä. Kotisivuista pitää tehdä kiinnostava, siisti ja selkeä, ostopäätöstä tukeva kokonaisuus. 

Tämän päivän kotisivujen pitää mukautua automaattisesti eri kokoisiin näyttöhin. Dynaamisuus tekee sisällön päivittämisestä helppoa. SSL-suojaus on myös jo itsestäänselyys. 

Autamme teitä erottumaan kilpailijoistanne rakentamalla yhdessä kanssanne kiinnostavan, erottuvan ja tyylikkään sivuston, joka on myös helposti laajennettavissa. Voimme myös rekisteröidä puolestanne verkko-osoitteen ja avata tarvittavat sähköpostitilit. Pidämme sopimusasiakkaidemme sivustojen tekniikan ja tietoturvapäivitykset ajan tasalla ja voimme tehdä myös sisältöpäivityksiä.

 

asiakkaat

SOME: Olet siellä missä asiakkaasikin

Somessa olet mukana asiakkaidesi arjessa ja keskusteluissa. Tavoitat reaaliajassa kohderyhmäsi ja voit kohdistaa markkinointisi oikea-aikaisesti. Sosiaalisen median välineet tuovat myös kävijävirtaa yrityksesi kotisivuille.

Reaaliaikaisina sosiaalisen median kanavat tukevat hyvin yrityksen kotisivujen viestintää. Esimerkiksi Facebookissa voit kertoa tapahtumista, tempauksista, kilpailuista ja toimialasi kiinnostavista uutisista. Aktiivisuus sosiaalisessa mediassa pitää yrityksenne asiakkaidesi mielissä.
 
Meidän avulla olet somessa mukana reilusti, asiakkaiden yksityisyyttä kunnioittaen. Emme kerää asiakkaista henkilökohtaisia tietoja heidän siitä tietämättä, emmekä tarjoa siihen palveluja.

yrityksen kehittäminen

KOKONAISUUS ratkaisee kannattavuuden

Yrityksen toiminta on kokonaisuus, missä kaikki vaikuttaa kaikkeen. Myös mielikuva yrityksestänne syntyy kaikesta, mitä asiakas näkee, kuulee ja kokee. Hyvä mielikuva on johdettu, se houkuttelee uusia asiakkaita ja mahdollistaa paremman kannattavuuden. Viestintä on avainasemassa tässä.

Tärkeä tekijä yrityskuvassa ovat ihmiset, sinä ja henkilöstösi, ja kohtaamisenne asiakkaiden kanssa. Yrityskuvasta kannattaa tehdä teidän näköisenne. Me tuomme näkyviin yrityksenne vahvuudet, joilla te autatte omia asiakkaitanne menestymään.  Kun kokonaisuus on hallussa, myös yksittäisten toimenpiteiden kuten mainosten suunnittelu on helppoa.

Pitkäjänteisiä asiakassuhteita

Asiakas on meille tärkeä

Joustavaa ja pitkäjänteistä palvelua

Tavoittelemme pitkäkestoisia asiakassuhteita, jolloin asiakkaamme saavat parhaan hyödyn avustamme. Kotisivuprojekteissa pyrimme aina myös varmistamaan, että tietoturvan kannalta tärkeät päivitykset tulevat tehdyiksi sivuston valmistumisen jälkeenkin. Siksi kotisivupaketteihimme sisältyy automaattisesti ensimmäisen vuoden ylläpitopalvelu ja ylläpito tämän jälkeenkin on erittäin edullista.

Näet päivitysloki-sivultamme jatkuvasti sivustojen päivitystilanteen. Yksityiskohtaisemmat tiedot kerromme tietoturvasyistä vain sivuston omistajalle. Olemme myös kääntäneet lukuisia pienyrittäjiä hyödyttäviä kotisivuilla käytettäviä sovelluksia suomen kielelle. Ne ovat asennettavissa ja otettavissa käyttöön suomeksi, myös muille kuin meidän asiakkaillemme.

Tehokkuutta yrityksenne eduksi

kumppaniksi

Tehokas ajankäyttö tuo säästöä!

Tavoitteemme on tuottaa näyttäviä ja yksilöllisiä www-sivuja tehokkaasti. Niin, että niiden hinta on on vertailukelpoinen myös globaalissa kilpailussa. Luonnollisesti laadusta tinkimättä.

Meidän vahvuutemme on kiinnostavan ja vaikuttavan teksti- ja kuvasisällön tuottaminen. Sivuston alustana käytämme dynaamista Joomla!-sisällönhallintajärjestelmää (CMS). Se takaa lähes rajattomat laajennusmahdollisuudet myöhemmin, vaikka alussa lähdettäisiin liikkeelle edullisimmalla kotisivupaketilla.

Sivustomme ovat luonnollisesti responsiiviset eli ne mukautuvat erilaisiin päätelaitteisiin parhaan käyttäjäkokemuksen saavuttamiseksi.

Tuotetaan yhdessä arvoa asiakkaillenne!

© 2016-2019 My Marketing Mill - All Rights Reserved
My Marketing Mill on Spin off Mill Ky:n aputoiminimi, y-tunnus 2757171-9. Alv rek.
Käytämme sivustollamme evästeitä tuottaaksemme sinulle paremman käyttökokemuksen sekä tilastointia, markkinoinnin kohdentamista ja palvelujemme kehittämistä varten. Jatkamalla sivujemme käyttöä hyväksyt evästeet ja sivujemme käyttöehdot, ks. lisätietoa.