MMM-Blogi

lauantai, 27 lokakuu 2018 18:25

Työpäiväkirjalla tunnit ja tarvikkeet helposti muistiin: WorkMemo

Arvostele tätä artikkelia
(4 ääntä)

Kirjataanko yrityksessänne työtunnit paperiseen kalenteriin tai lapuille? Entä ajetut kilometrit, joista osan voi laskuttaa asiakkaalta ja osa pitäisi vähentää verotuksessa? Kuinka monesta eri paikasta joudutte etsimään tietoa kun kirjoitatte laskua asiakkaalle tai jos viranomainen tarkastaa toimintaanne? Nämä ovat meille monelle meille tuttuja tilanteita ja sähköisiä ratkaisujakin on tarjolla. Entäpä jos käyttäisittekin omaan kotisivutilaanne asennettavaa WorkMemo-muistikirjaa muistiinpanojen tallentamiseen?

WorkMemo on kehittämämme yksinkertaisen nerokas muistikirja, joka asennetaan yrityksen omille kotisivuille. Käyttö on helppoa ja nopeaa. Kirjaudutte omille kotisivuillenne käyttäjätunnuksen ja salasanan avulla ja tallennatte vaikkapa puhelimellanne halutut tiedot ja se on siinä. Paras ominaisuus on, että WorkMemo yksinkertainen. Oikeassa elämässä tietoja pitää nimittäin saada kirjattua ylös nopeasti ja tiedot ovat tällöin usein epätäydellisiä. Siksi WorkMemossa ei ole ainuttakaan pakollista kenttää, missä tietojen puuttuminen tai väärä muoto estäisi ärsyttävästi koko tiedoston tallennuksen. Se ei myöskään yritäkään siirtää tietoja kirjanpitoon tai suoraan laskutukseen, eli voitte käyttää olemassa olevia järjestelmiänne kuten ennenkin. Erittäin hyvä ominaisuus on myös, että yrityksenne ei tule sidotuksi mihinkään tiettyyn palveluntarjoajaan, kuten useimpien markkinoilla olevien ratkaisujen kanssa käy. 

Workmemo on tehty periaatteella, että digitalisaation pitää palvella ihmistä eikä ihmisen järjestelmiä. Vapaamuotoisiin kenttiin voikin tallentaa juuri sen verran tieto kuin haluaa ja esimerkiksi työmaalla ehtii ja vaikkapa kotikoneella illalla täydentää tietoja lisää. Esimerkiksi autoon istessa voi puhelimella naputella matkamittarista pari viimeistä lukemaa ja toimistolla pöytäkoneella täydentää tiedot. Kustakin tallenteesta syntyy rivi tietokantaan ja rivien tietoja on helppo tarkastella ja muokata jälkikäteenkin. Kun on aika kirjoittaa laskuja asiakkaille, WorkMemosta voidaan valita halutut rivit ja ladata ne taulukkomuodossa omalle koneelle. Laskentataulukko voidaan avata MS Excelillä, OpenOfficella tai Googe Sheetsillä ja siihen voidaan tehdä lisäsarakkeita, jos tietoja halutaan eritellä ja laskea tarkemmin.

Mitä etua WorkMemosta sitten on verrattuna markkinoilla jo oleviin nettipohjaisiin ratkaisuihin? Etuja on monia. Ensinnäkin, kun se on asennettuna omien kotisivujenne yhteyteen, se on käytettävissä siellä missä puhelinkin. WorkMemosta ei kuitenkaan tule erillistä kuukausimaksua - käyttö on siis asennuksen jälkeen ilmaista. Käyttäjiä voi myös olla useita. Kaikki tiedot, myös henkilötiedot, ovat koko ajan omassa hallussa palvelimella, jota yrittäjä kontrolloi. Helppokäyttöisyys, "ei liian hieno", on ehdoton etu, jota varsinkin vaikeaselkoisia järjestelmiä käyttäneet osavat arvostaa. Lisäksi on paljon mukavampi kirjautua oman yrityksen kotisivuille kuin jonkun kolmannen osapuolen palveluun. Se näyttää myös asiakkaista hyvältä ja ammattimaiselta.

Workmemon tietokantaan voit myös tallentaa lähes määrättömasti rivejä eli päivittäisiä muistiinpanoja. Esim. 10000 tapahtumaa ei ole tietokannassa kovin paljoa, mutta muistiinpanoina se voi tarkoittaa, että pystyt koska vain muutamalla klikkauksella palaamaan vaikkapa viiden vuoden takaisiin tapahtumiin. Kun WorMemon Excel-muotoisia tulosteita liitetään myös juoksevan kirjanpidon tositteiksi, tietovarannon arvo voi olla esimerkiksi verotarkastuksessa korvaamaton. Esimerkiksi useiden vuosien takaisiin tositteisiin liittyvät päivittäiset tapahtumat löytyvät tietokannasta hetkessä.

Miten sitten saan WorkMemon käyttöni? Tarjoamme tällä hetkellä WorkMemoa omille asiakkaillemme ja se asennetaan tekemillemme Joomla!-järjestelmällä tehdyille kotisivulle. Jos yrityksellänne ei ole kotisivuja tai ne kaipaavat uudistamissta, kannattaa ottaa meihin yhteyttä. Tilaamalla WWW-Startti- tai WWW-Yritys -paketin voimme asentaa WorkMemon, sisäänkirjautumismoduulin ja vain kirjautuneille käyttäjille näkyvän valikon sekä luoda tarvittavat käyttäjätilit. Käyttäjätilit voidaan määritellä niin, että kukin käyttäjä näkee ja voi muokata vain omia tietojaan. Pääkäyttäjä näkee tarvittaessa kaikkien tallentamat tiedot. Ennen 31.12.18 tehtyihin tilauksiin tarjoamme WorkMemon ja enintään viisi käyttäjätiliä vain +199 € lisähintaan valitsemanne kotisivupaketin hinnan päälle.

Mitä muuta on hyvä tietää WorkMemosta? Tietoturva on tärkeää pitää kunnossa. Tässä blogissa artikkelissa 'Ovatko kotisivujenne tietoturvapäivitykset ajan tasalla'  on käsitelty kotisivujen tietoturvaa. Joolma!-sivustot ovat varsin hyvin suojattuja murtoja vastaan, mutta täydellistä suojaa tuskin mikään sivusto tai järjestelmä pystyy takamaan. Nostamme kaksi asiaa ylitse muiden, joilla voi merkittävästi itse parantaa sivustonsa tietoturvaa:

  1. Käytä hyviä salasanoja ja pidä nistä hyvää huolta. Hyvä salasana on riittävän pitkä, siinä on isoja ja pieniä kirjaimia, erikoismerkkejä ja numeroita. Perheenjäsenten tai lemmikkien nimiä ei kannata käyttää, koska murtautuja saa ne luultavasti sosiaalisesta mediasta. Älä käytä samaa salasanaa kuin yhdessä palvelussa.
  2. Huolehdi siitä, että kotisivujesi järjestelmäpäivitykset pidetään ajan tasalla. Päivitykset sisältävät usein parannuksia ja korjauksia tietoturvaan ja jos niitä ei tehdä, se on kuin jättäisi talon takaoven lukitsematta.Suosittelemmekin aina tilaamaan meiltä myös ylläpitopaketin kotisivustolle. Se on edullinen tapa pitää järjestelmä ja lisäosat ajan tasalla.

Jos kiinnostuit WorkMemosta, ota meihin yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Voit myös tehdä suoraan tilauksen kotisivupaketista Mill Shopissa ja kun otamme sen tiimoilta yhteyttä, sovitaan myös WorkMemon asennuksesta ja käyttäjätilien luonnista. WorkMemo on jälleen yksi erinomainen lisäsyy tilata yrityksellenne kotisivut meiltä!

Terveisin, - MMM-tiimisi 

Luettu 2036 kertaa Viimeksi muutettu sunnuntai, 02 joulukuu 2018 11:12

Jätä kommentti

Kirjoita kommenttisi ja täytä myös muut pakolliset tiedot (kentät merkitty tähdellä*). HTML-koodi ei ole sallittu.

Kategoriat

# Top 10 luetuimmat

© 2016-2019 My Marketing Mill - All Rights Reserved
My Marketing Mill on Spin off Mill Ky:n aputoiminimi, y-tunnus 2757171-9. Alv rek.
Käytämme sivustollamme evästeitä tuottaaksemme sinulle paremman käyttökokemuksen sekä tilastointia, markkinoinnin kohdentamista ja palvelujemme kehittämistä varten. Jatkamalla sivujemme käyttöä hyväksyt evästeet ja sivujemme käyttöehdot, ks. lisätietoa.