MMM-Blogi

Arvostele tätä artikkelia
(3 ääntä)

Tarvitsetko nykyaikaista ja helppokäyttöistä laskutusohjelmaa, jossa on kuitenkin kasvuvaraa yrityksesi kasvaessa? Sellaista, jossa asiakkaasi voivat maksaa lähettämäsi laskut suoraan netissä tai halutessaan tulostaa ne paperille ja maksaa pankkisiirtona? Invoice Ninja tarjoaa nämä ja paljon muita ominaisuuksia asiakasrekisteristä projektinhallintaan. Ja mikä parasta, Invoice Ninjan voi saada maksutta käyttöönsä.

Viimeksi muutettu torstai, 26 marraskuu 2020 10:15
Arvostele tätä artikkelia
(3 ääntä)

Jo parinsadan euron lasku voi olla monille asiakkaille niin suuri, että tilaus jää tekemättä, jos lasku pitää maksaa parin viikon sisällä työn tekemisestä. Tilaamista voidaan lykätä myös tuonnemmaksi tai - tilaus tehdään sellaiselta yrittäjältä, joka osaa tarjoata asiakkailleen joustavia tapoja maksaa. Mitäpä jos sinäkin tarjoaisit perinteisen '14 pv netto' -laskun lisäksi vaihtoehtona luottokorttimaksua, jolloin asiakas voi maksaa laskun osissa?

Viimeksi muutettu sunnuntai, 22 maaliskuu 2020 21:06
Arvostele tätä artikkelia
(3 ääntä)

Olemme varmasti kaikki käyttäneet netissä palveluja, joista ei saa kunnolla selkoa, miten niissä pitäisi edetä tai mitä pitäisi mihinkin täyttää. Kun aikaa näytön ääressä vain kuluu ja pinnakin alkaa kiristyä, huonosta toimivuudesta tulee helposti syytettyä sovellusta ja sen tekijöitä. Väitämme kuitenkin, että usein syy kehnoon käyttäjäkokemukseen löytyy paljon lähempää. Sovelluksen käännös suomeksi tai ruotsiksi on ehkä tehty kiireessä eikä sitä ole testattu kunnolla käytännössä. Tässä artikkelissa avamme käännöksen merkitystä hyvän asiakaskokemuksen luojana.

Viimeksi muutettu torstai, 12 joulukuu 2019 15:50
Arvostele tätä artikkelia
(4 ääntä)

 

Secretary on maksuton ja monipuolinen, pienyritysten ja freelancereiden talouden- ja asiakkuudenhallintaan suunniteltu ohjelmisto. Se asennetaan yrityksen omille kotisivuille, jolloin se on käytettävissä paikasta riippumatta. Ohjelmistopaketti on laaja sisältäen mm. laskutusohjelman, kirjanpito-osion, asiakashallinnan ja projektinhallinnan. Kaikki pienyrityksen taloushallintoon tarvittava ja vieläpä maksutta? Voiko olla mahdollista?

 

Viimeksi muutettu torstai, 26 syyskuu 2019 18:39
Arvostele tätä artikkelia
(3 ääntä)

Yrityksesi kotisivutila voi olla myös hyvä alusta omille pilvipalveluille. Sen sijaan, että käytät useiden eri palveluntarjoajien sivustoja, voit tehdä monia samoja asioita omien kotisivujesi kautta. Yksi tällainen toiminto on kalenteri omille kotisivuille. Tässä artikkelissa kerromme, miten suositun Google-kalenterin saa liitettyä omille kotisivuille. Ja edullisemmin kuin uskotkaan tai jopa täysin maksutta, jos osaat tehdä asennuksen itse.

Viimeksi muutettu torstai, 12 syyskuu 2019 18:56
perjantai, 15 maaliskuu 2019 18:13

Yrityksen omat kotisivut tietosuojan tukena Nostettu

Arvostele tätä artikkelia
(4 ääntä)

Mikä olisi helpompaa tietosuojaa, kuin että asiakas voisi itse yrityksen kotisivuilla tarkastella omia tietojaan, päivittää niitä ja tarvittaessa tilata itsestä tallennetut tiedot suoraan sähköpostiinsa. Vieläpä niin, että järjestelmä tallentaisi asiakkaan antaman suostumuksen henkilötietojensa käsittelyyn ja se olisi jälkikäteen tarkastettavissa. Kaikki nämä ja monet muut ominaisuudet toimisivat lähes automaattisesti ja ne olisivat myös pienen yrityksen saatavilla. Kyllä, se on mahdollista, kun otat käyttön Privacy Suite -työkalut.

Viimeksi muutettu keskiviikko, 25 marraskuu 2020 17:48
keskiviikko, 23 tammikuu 2019 14:52

Yrityksen toimipaikka näkyviin OpenStreetMapilla Nostettu

Arvostele tätä artikkelia
(5 ääntä)

Monilla yrityksillä on ollut kotisivuillaan Googlen karttasovellus, josta yrityksen toimipaikan sijainti on kätevästi selvinnyt. Google kuitenkin muutti palveluehtojaan ja nyt kotisivulla saattaa näkyä toimimattomia karttasovelluksia. Googlen kartoille on kuitenkin vaihtoehto: OpenStreetMap. Se on maksuton, avoimeen lähdekoodiin perustuva karttapalvelu. Mikäli Googlen uudistetut käyttöehdot eivät miellytä, OpenStreetMapin avulla yrityksensä saa taas helposti kartalle!

Viimeksi muutettu keskiviikko, 23 tammikuu 2019 20:10
lauantai, 24 marraskuu 2018 19:43

ccInvoices suomeksi: näin asennat kielitiedostot

Arvostele tätä artikkelia
(2 ääntä)

Marraskuun lopulla julkaistun viimeisimmän ccInvoices-päivityksen jälkeen suomenkieliset kielitiedostot saattavat olla kateissa ja ohjelman valikot ja muut toiminnot näkyvät englannin kielellä. Suomeksi käännetyt lomakepohjat, kuten laskulomake, maksumuistutus ja automaattisesti lähetettävä sähköpostiviesti asiakkaalle toimivat suomeksi kuten ennenkin. Lue artikkelistamme lisää, miten voit saada laskutusohjelman taas suomenkieliseksi.  

Viimeksi muutettu sunnuntai, 25 marraskuu 2018 20:35
Arvostele tätä artikkelia
(4 ääntä)

Kirjataanko yrityksessänne työtunnit paperiseen kalenteriin tai lapuille? Entä ajetut kilometrit, joista osan voi laskuttaa asiakkaalta ja osa pitäisi vähentää verotuksessa? Kuinka monesta eri paikasta joudutte etsimään tietoa kun kirjoitatte laskua asiakkaalle tai jos viranomainen tarkastaa toimintaanne? Nämä ovat meille monelle meille tuttuja tilanteita ja sähköisiä ratkaisujakin on tarjolla. Entäpä jos käyttäisittekin omaan kotisivutilaanne asennettavaa WorkMemo-muistikirjaa muistiinpanojen tallentamiseen?

Viimeksi muutettu sunnuntai, 02 joulukuu 2018 11:12
torstai, 20 syyskuu 2018 20:52

Hyvät kotisivut alle 500 eurolla, totta vai tarua? Nostettu

Arvostele tätä artikkelia
(6 ääntä)

Voiko yritykselle saada oikeasti hyvät ja laadukkaat kotisivut noin edulliseen hintaan? Vieläpä avaimet käteen periaatteella niin, että yrittäjän tarvitsee vain antaa perustietoja yrityksestään ja toiminnastaan ja muutama kuva ja se on siinä. Meillä tämä on totta. Muutama asia on kuitenkin hyvä tietää sivustoa hankittaessa ja vaihtoehtoja vertaillessa.

Viimeksi muutettu maanantai, 20 tammikuu 2020 07:27
Arvostele tätä artikkelia
(3 ääntä)

Kun kävijä tulee yrityksesi kotisivulle, on vain hetki aikaa vakuuttaa hänet siitä, että täällä kannattaa pysyä ja lukea lisää. Haaste on kova mutta niin myös kilpailu kävijöistä - se on tämän päivän todellisuutta. Mieti itse, miten toimit kun haluat tietää lisää uudesta tuotteesta ja kuinka nopeasti siirryt seuraavaan hakutulokseen, jos sivusto ei vastaa odotuksiasi?

Viimeksi muutettu perjantai, 21 syyskuu 2018 13:48
torstai, 28 kesäkuu 2018 07:07

Kotisivut ostettuna vai itse tehtyinä?

Arvostele tätä artikkelia
(3 ääntä)

Helppokäyttöiset kotisivujen julkaisualustat ovat kasvattaneet suosiotaan. Yritys, yhdistys tai yksityishenkilö voi valmiiden mallipohjien avulla tehdä sivut itse ja jopa julkaista sivuston maksutta - kuulostaa hyvältä. Maksuttomia ominaisuuksia näissä palveluissa on kuitenkin rajallisesti ja ideana on saada ilmaisten sivujen tekijät ostamaan myös maksullisia palveluita. Jos suunnittelee kotisivujen hankkimista yritykselle, kannattaa tutustua huolellisesti maksuttoman palvelun ominaisuuksin, jotta myöhemmin ei tule ikäviä yllätyksiä.

Viimeksi muutettu sunnuntai, 08 heinäkuu 2018 20:41
Sivu 1 / 3

Kategoriat

# Top 10 luetuimmat

© 2016-2019 My Marketing Mill - All Rights Reserved
My Marketing Mill on Spin off Mill Ky:n aputoiminimi, y-tunnus 2757171-9. Alv rek.
Käytämme sivustollamme evästeitä tuottaaksemme sinulle paremman käyttökokemuksen sekä tilastointia, markkinoinnin kohdentamista ja palvelujemme kehittämistä varten. Jatkamalla sivujemme käyttöä hyväksyt evästeet ja sivujemme käyttöehdot, ks. lisätietoa.